Retrica

Retrica voor Android

Complete camera-app met vintage filters

Met Retrica maak je op een leuke manier vintage-foto's met je Android-toestel.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Groot aanbod van filters
  • Veel layouts voor collages
  • Perfect voor selfies!

TEGEN

  • Grootte van watermerk kan niet worden aangepast
  • Soms traag

Goed
7

Met Retrica maak je op een leuke manier vintage-foto's met je Android-toestel.

Retro camera-lol

De app bevat meer dan 80 Instagram-achtige filters. Daarnaast maak je zelf effecten door gebruik te maken van vignettering, vervaging en verschillende randen. Ook kan Retrica een reeks foto's maken op getimede intervallen en het resultaat als een toffe collage laten zien, compleet met logo.

Krijg je keuzestress van al die filters? Met de "random"-knop krijg je een willekeurig filter voorgeschoteld. Niet alleen verrassend, maar ook een goede manier om alle filters te leren kennen.

Het logo van Retrica kun je een watermerk aan je foto toevoegen. Dit ziet er leuk uit, maar helaas is het niet mogelijk de grootte van het logo te veranderen, waardoor het soms net een belangrijk stuk van de foto bedekt.

In tegenstelling tot Instagram heeft Retrica geen eigen sociaal netwerk. Wel is het mogelijk je creaties op allerlei andere manieren met anderen te delen.

De effecten zijn alleen toepasbaar op foto's die je in de app maakt - bestaande foto's kun je op geen enkele manier in de app laden.

Prima interface

Retrica heeft een eenvoudige, goed ontworpen interface. Zodra je een effect of filter hebt gekozen, zie je een live preview van het eindresultaat. Vervolgens hoef je alleen nog maar de sluiterknop in te drukken.

Een nieuwe manier om foto's te maken

Retrica is een uitstekende app om foto's mee te maken en te delen met anderen. 

Meeste downloads Fotografie voor android

Retrica

Download

Retrica 6.3.0

Beoordelingen about Retrica

Promotie×